Terav valu lihastes kõhtu allosas

Olen aastaid olnud ka doonor ja arst, kes mind ravis, ütles, et nüüd, kui ma verevedeldajat enam võtma ei pea, võin jälle doonor olla. See provotseerib vereringet rosmariiniõli või muskaatpähkel.

Kõige sagedamini vanusega seotud patoloogia, mis on põhjustatud kaltsiumi puudusest valu on tuim, valutab. Selle dispositsioon on muutumatu. Tal on lai jaotus: ribidest kuni alajäsemeteni Anküloseeriv spondüliit põletik, mille tagajärjel toimub lülisamba kõhre sulandumine võimas hommikune valu, on vahelduv peegeldunud valu toimub Urogenitaalsüsteemi haiguste, kõhunäärme, seedetrakti haiguste korral See on tuim valu.

Urogenitaalsüsteemi haiguste korral levib alaseljavalu alajäsemetesse neuralgia ägedad valuhood, võivad olla põletavad ja valutavad Ülejäänud valu eeldus Lisaks on palju täiendavaid asjaolusid, mis põhjustavad ebamugavust ja valu alaseljas kehaosa, alates koktsiidist kuni inimese ribideni lamavas asendis: nakkus- ja viirushaigused, põletikulised protsessid liigestes reumatoidartriidiga; lülisamba mehaanilised kahjustused, lihaste ja sidemete nihestused koos tugevusraskustega spordis; luu- ja lihaskonna degeneratiivsed vanusega seotud häired, jala kaela luumurrud, lülisamba herniate teke.

Seljavalu kõrvaldamine Valu esinemine nimmepiirkonnas on signaal keha rikkumisest. On vaja kindlaks teha haiguse selge põhjus, mis stimuleerib valu, pärast mida on ette nähtud paranemine. Vastuolude selgeks diagnoosimiseks puudub visuaalne kontroll. On vaja teha röntgen, arvuti või magnetresonantstomograafia. Selline uuring aitab õige diagnoosi panna ja valida sobiva paranemise. Kõigepealt on soovitatav kõrvaldada valu, peatada põletikuline protsess, leevendada turset.

Selleks kasutage ravimeid pillide ja salvide kujul - MSPVA-d, lihasrelaksandid, steroidide rühma tooted.

Ägeda temperatuuri võimsate valude variandis kasutatakse valuvaigisteid. Kui ravimine ravimitega on terav valu lihastes kõhtu allosas, kasutatakse valu ja lihaste lõdvestamise leevendamiseks füsioteraapiat, massaaži ja manuaalteraapiat või lihaseid ladina mida juua kui kõhuvalu allosas valus musculus - lihased - lihasluukonna osa koos keha luudega, mis on võimeline kokku tõmbama.

Tõhus nõelravi meetod. Nimmepiirkonna valu alternatiivsed meetodid Kompresside looduslikel komponentidel on valuvaigistav ja põletikuvastane toime, need aitavad eemaldada hommikust jäikust, võluvad siseorganite tööd ja normaliseerivad keha soola metabolismi. Kasutatakse iseseisva paranemisena või kombinatsioonis konservatiivsete meetoditega. Tihendab retsepte veega või meditsiinilise lahusega niisutatud kaste, mis kantakse raviks haavakohale laguneb : riivitud mädarõigas koos hapukoorega kantakse valu kohale, kaetakse linase salvrätikuga ja mähitakse villase lapiga.

Kompress leevendab valu põhjustatud lihaspingeid; kinnitas takjaslehtede sissetoomise terapeutilist toimet. Patsiendi küsimust: Seljavaluga 25 aastane noormees Rinnasegmentidest pärit kesk- selja valu võib olla põhjustatud ka jõulisest terav valu selja tasemel füüsilisest aktiivsusest või valest liigutusest. Üleval pool, roidekaare all on neerud asuvad rohkem selja taga, aga valu võib vabalt ka külje sisse või kõhu poole kiirguda. Terav valu alaseljas.

Kas üleval või allpool? Esineb ka väsimust ja nõrkust. Terava valu hoog terav terav valu lihastes kõhtu allosas selja tasemel tekib isteasendist terav valu selja tasemel püsti tõustes, liikuda ka ei lase. Mahub ülakeha, see tähendab käte, sõrmede, õlavöötme, kukla ja selja massaaž. Nüüd pead enne igat terav valu selja tasemel liigutust hoolikalt mõtlema, kas on ikka vajalik seda teha.

Tavalisteks ravimiteks olid ibuprofeiin, silmatilgad ja plaastrid ning tuntud eesti raviloits: varesele valu. Eks need aastad selles korralikus spordis minu tasemel hakkavad kokku. Aasta septembri kuu energia on kui teemant — särav, terav ja selge.

Valu selja keskosas koos palavikuga terav valu selja tasemel võib terav valu selja tasemel tähendada neerupõletikku. Pakkudes neile kõigile turvalisust ja mugavust tasemel, kuhu seni pole. Ennetavalt peab hoidma rühti ja tugevdama selja jms lihaseid. Füüsiline tunnetus oli tera parem siledat joostes.

On võimalik hoida neerukapillaarides rõhku nõutaval tasemel. Minul läks asi käest ära ja see valu oli lõpuks üsna terav ja terav valu selja tasemel torkiv ning andis tunda ka liigutamisel ja hingamisel. Vaheketta väljasopistus terav valu selja tasemel või liigesjätkete- vaheliigeste muutused. Mi istuda ka kandes seljas spetsiifilist pääste- varustust nagu. Nad on äge iseloom, mis tugevnevad veelgi, kui palpeerimine ja ka parempoolset osa tagasi; Valus tunne, kui vajutada vahel jalad mastoid lihased; Suurenenud valulikkus, kui tõste sirge parema jala; Kõrge kehatemperatuur; Harvadel juhtudel on täheldatud kõhulahtisus; Krambid, iiveldus või oksendamine.

Teisejärgulise tähtsusega raskendavate haigused on rikkumine verevarustus ja kahju limaskesta sapipõie. Maksa koolik Tavaliselt on põhjuseks infarkt on liigne venitus sapipõie rikkumise tagajärjel sapi väljavoolu tõttu, kivi suletud kanalis.

Sümptomid on tüüpilised südameinfarkti maksa koolikud: Äge valu hypochondrium, keerates parema õla. Mõnikord krambid hõlmavad kogu kõht ja kinkida selg ja kael; Tavaliselt hood toimuvad öisel ajal; Sage oksendamine, ei ole samas väga patsiendile hõlbustada; Kahvatus ja naha niiskuse, mõnikord on täheldatud märke mehhaaniline ikterus; Valus tunne tugevneb ajal hingamist; Palavik on keha, külmavärinad; Suurenenud valu, kui koputage nuppu arstiga rinnauime kaar paremal serv palm; Uriini pruun ja hele kal.

Kõhupuhitus; Äge valu tugevdamine kui palpeerimine kõht; Pinges lihaseid paremal hypochondrium; Kõige levinum haigus seljavalu ja kõht on ühtlasi pankreatiit. Mis ilmutab end kõhunäärme põletik. Läbi interneti suhteliselt võimatu tromboosi diagnoosida.

terav valu lihastes kõhtu allosas

Kaljusaar Küsimus nr 56 Tere. Kas 33 aastasel mehel võib tromb põhjustada südame rütmihäireid ning milliseid vereproovide analüüsi tulemused näitavad trombi ohtu. Mure selles, et ka kunagi isa on trombi tõttu 40 aastaselt surnud.

Millised on samaaegsed valud seljas ja kõhus

Nimelt 2 nädalat enne südame rütmist välja minekut sai käidud lennureisil, mis kestis 7 tundi. Südame rütmi tagasisaamine võttis aega haiglas Eestis u.

Lõpetuseks — milliseid uuringuid võiks veel teha, et teada saada, millest selline rütmihäire võib olla põhjustatud ning kas on trombiohtu. Palun lugege läbi kodulehel olev virvendusarütmia info. Sealt saate vastused oma küsimustele. Kui kõikidele küsimustele vastuseid ei saa, siis palun pöörduda kardioloogi vastuvõtule. Küsimusi on Teil palju ja neid pole võimalik mailitsi käsitleda.

Virvendusarütmia on nii paljude aspektidega haigus ja vahest noorematel inimestel pole selgeid haiguslike põhjusi, vaid on südame nn elektrisüsteemi häire ja sellisel korral tromboosi riskid on madalad.

Oluline pinge kõhu lihaseid sümptomid "lauad". Brush-Blubbergi sümptomi olemasolu. Miogeense valu diferentseeritud diagnoosimine pressiruumis tervikuna koosneb sellistest etappidest: Uuring ja uurimine patsiendile. Kõhuvalude palpatsioon, alustades kõige valusamatest tsoonidest, kui horisontaalne asend ja maksimaalne lihaste lõõgastumine.

Kaljusaar Küsimus nr 55 Tere! Olen Jalg on valulik ja turses, õieti käia ei saa, vaid longates. EMO arts kirjutas välja Clexane süstelahuse, mida 24h tagant pean süstima.

Arstide nõuanded, tervisetestid ja -teenused.

Praeguse seisuga on tehtud 1 süst. Küsimus, et kas ma saan kuidagi seda valulikust kiiremini leevendada, lisaks sellele et kannan ravisukki ja määrin ka liotoni peale.

Kas pikem jalg peaks saama puhata või ma pean just vastupidi rohkem käia kuigi jalg on valulik. Kuidas ma saan leevendada valu? Kui ruttu võiks esimesed tulemused peale Clexane süstimist olla? Kas juba äkki mõne päevaga? Kui Teil on raseduse ajal diagnoositud pindmiste veenide tromboos siis ravikuuri kestus süstidega on minimaalselt 45 päeva.

Kindlasti ei kao valulikkus ja turse ära päevaga-ravim lõhustab trombi ning valu ja turse kaovad sedavõrd, kui taastub normaalne verevool. Nii et varuge kannatust! Mõnel kaovad kaebused nädalaga, mõnel võtab kauem aega. Mida Te ise saate leevenduseks teha? Kindlasti kanda ravisukka, abi võib olla Liotoniga määrimisest ja kui valu ikka väga tugev, siis tuleb lisaks võtta valuvaigistit. Kuna olete rase, siis oleks hea, kui saaksite valuvaigistite hulh´ka hoida minimaalsena.

Soovitaksin valu korral Paratsetamooli. Kõndimisest-võite kõndida, kuid nii palju, kui jalg lubab. Ei tohi kõndida nn. Kui valu tekib, peate puhkama. Samas tromboosi tõttu ei pea olema voodireziimil. Sukles Küsimus nr 54 Tere! Olen 28a neiu. Olen kasutanud varasemalt järjest 5a antibeebipille ja käinud regulaarselt günekoloogi juurest ennast kontrollimas. Billidega tegin aastase pausi ja nüüd alustasin nende taaskasutamist. Kuna viimasel ajal on räägitud palju antibeebipillide riskitegurist tromboosist, siis kuidas ma saaksin seda vältida.

Kas peaksin regulaarselt käima ka perearstil, kes teeb vajaliku läbivaatuse ja veretestid?

Kaalu vähendamine on haige; Valu piirkonnas kohe all xiphoid protsess.

Kombineeritud toimega antibeebipillidega võib kaasneda suurenenud tromboosirisk. Selleks, et pillide tarvitamine oleks Teile ohutu, on vaja teada, kas Teil esineb teisi tromboosi riskitegureid. Need oleksid: ülekaal, suitsetamine, mingi krooniline kopsuhaigus või krooniline südamepuudulikkus või põletikuline soolehaigus, pahaloomuline kasvaja. Lisaks peaks teadma teie perekondlikku ajalugu tromboosi osas-kas teie vanematel-vanavanematel on esinenud veenitromboosi.

Kui Teil endal tromboosi riskitegureid pole ega pole ka perekonnas lähisugulastel tromboosi esinenud, siis võite tarvitada antibeebipille. Kui olemas mingi riskitegur, siis vaja koos teiega arutada, kuidas edasi. Kai Sukles Küsimus nr 53 2 nädalat tagasi saabusin pikalt lennureisilt. Kokku lendasin pea 24 h, millest üks lend oli järjest 14 h. Loomulikult läksid jalad lennureisi ajal paiste, kuid see on ka osaliselt arusaadav.

Murelikuks teeb see, et nüüd peale lennureisi lähevad jalad kergelt tööpäeva lõpuks labajala pealt paiste. Mitte küll väga hullult, aga veidi siiski. Kui istun, siis tunne jalgades pakitsust. On kohe tunda, et veri just reie tagaosas nagu h´ästi ei liigu. Püsti olles ja liikudes on väga mugav olla. Jalad on paiste läinud ka varem tööpäeva lõpuks, kuid sellist pingetunnet reie tagaküljes pole enne tundnud. Mul on ka parema jala sääremarja peal väike veenilaiend. See küll ei puneta terav valu lihastes kõhtu allosas valuta ega anna andast muud moodi tunda.

Mingit punetust või kuumust jalgades ei tunne. Pigem on jalalabad külmad. Igaks juhuks alustasin koduse raviga Lioton ja Venoruton. Kas peaksin muretsema ja perearsti juurde pöörduma? Kas peale sellist pikka lennureisi võib olla tekkinud oht trombi tekkeks?

Lisainfoks, et ma ka suitsetan. Pikk lennureis üle 8 tunni on tromboosi riskiteguriks ning tromboos võib tekkida kuni 1 kuu pärast lennureisi.

Terav valu selja tasemel Eesti terav valu selja tasemel karikal võistlemine selja taga. Peab oskama ka arvutit kasutada ja valdama eesti keelt tasemel C1, ühte.

Ka suitsetamine on riskiteguriks. Samas enamasti on veenitromboos ühepoolne, s. Lioton ja Venoruton on head terav valu lihastes kõhtu allosas, kuid kui on tegu veenitromboosiga, siis jääb nendest väheseks. Soovitan Teil esmalt pöörduda perearsti poole ning määrata D-dimeeride tase veres. Negatiivsed s. Kui D-dimeerid on positiivsed, siis see ei kinnita küll otseselt tromboosi diagnoosi, kuid sel juhul oleks vaja teha jalaveenidest ultraheliuuring.

Sinna saadab perearst kiirkorras ning seda tehakse haiglate EMOdes. Sukles Millest või kuidas tekib kopsutromb ja kuidas sellest hoiduda? Palun lugege kodulehelt sellekohast informatsiooni. Kaljusaar Kas insuliin byettat võib kasutada Marevani ravis?

Marevanravi ajal võib kasutada kõiki insuliine. Kaljusaar Küsimus nr 50 Tere, Elukaaslasel oli välisriigis sääreluumurru parandamiseks operatsioon ja sealt anti talle kuni koduriiki saabumiseni igapäevased süstid teha, et tromboosiohtu vältida. Operatsioonist on möödas 3 nädalat, kas Eestis tuleb süstidega jätkata või kui kaua peab pärast operatsiooni süste tegema?

Kui reaalne tromboosioht üldse on nii kaua pärast operatsiooni? Sääreluude murru järel soovitaksin teha tromboosi profülaktikat süstitavate antikoagulantidega kokku kuni 28 päeva. On olnud kaks sünnitust, raseduse ajal olen süstinud fraxiparinet ja clexanet. Teadsin seni, et ühtegi hormonaalset rasedusvastast vahendit kasutada ei tohi. Naistearst väitis nüüd aga,et hormoonspiraali võib ikkagi paigaldada kuna hormonide mõju on seal väga lokaalne.

Kas see info on õige või peaks sellest variandist siiski igaks juhuks loobuma? Kui Teil on Leideni sündroom, siis Teile on keelatud kombineeritud kontratseptiivid rasestumisvastased pillidkuid on lubatud kas Cerazette tabletid ei sisalda östrogeeni või Mirena emaka-sisene vahend.

Seda ilmselt Teie naistearst Teile pakubki. Sukles Küsimus nr 48 Tere! Olen pikemat aega hädas parema jalaga, mis jalasääre alaosas valutab ja kuumab, hommikuti on väga valus jalale astuda.

Jalg on õhtuks pahkluust paistes.

Valud paremas küljes ära tagasi - Motion Free

Kui palju liikuda, siis paistetus taandub. Vahel tundub, et jalas on sada nõela, eriti valus on kanna all. Mõnikord on valu kuni reieni ja kiirgab isegi sama poole kätte. Mida peaksin tegema, et elu kvaliteeti tagasi saada? Kõigepealt peaksite pöörduma arsti vastuvõtule ja laskma välja selgitada kaebusi põhjustava haiguse nime, siis võimalusel ravida või soovitused elustiiliks. Siis hakkab elukvaliteet paranema.

Hoolimata tõhusast intereneti ajastust, ei saa haigust ühe kirja teel diagnoosida, nägemata probleemi tekitavat kehaosa ja inimest sihipäraselt küsitlemata. Seega pöörduge oma perearsti poole, et kõigepealt kinnitada või välistada tromboosi diagnoos, vajadusel edasi suunata tromboosikabinetti AS ITK-s. Kaljusaar Küsimus nr 47 Tere! Sooviks teada,et kuidas avalduvad sümptomid,kui kaelaveresooned on lupjunud?

Nimelt,olen ise Samuti katsudes on kaelasooned väga valulikud ja pinges,ning valu kiirgab ka vasakusse kätte ning ka hammas tuikab vahepeal vasakult poolt. Hambaarstil käisin,ning põletikku hammastes ei ole. Käes on vahepeal selline ebameeldiv tunne ja vasakul pool lõualuus samuti,nagu oleks seest poolt paistes või turses midagi.

Samuti oli ka üldkolesterool tõusnud 5,8. Arst ei määranud dieeti. Kas võibolla,et kaelaveresooned on ummistunud? Samuti on vasakul pool peas ka valud, silma juures. Pigem on Teil tegemist kaelaihaste pingest tingitud valudega see on katsumisel valus, ateroskleroos veresoontes ei ole katsumisel valus või lülisamba kaelaosa diskiprobleemidega. Pöörduge oma perearstile, kes aitab Teie probleemi põhjuse välja selgitada Parimaga, dr. Kurb on see, et olen ülekaaluline ning reie ümbermõõt on 53 cm.

Olen kogu kaubanduses ja ka interneti poodides näinud minule vaja mineva rõhuga mmHg vaid kuni terav valu lihastes kõhtu allosas cm ümbermõõduga. Kas tõesti ei olegi neid suuremaid või ei ole neid Eestis suuremaid? Kas saan siis kanda väiksema rõhuga või saab neid suuremaid kusagilt siiski tellida? Seal on võimalus tellida täpselt isikliku suuruse järgi. Juhul, kui see variant osutub liiga kalliks, on kindlasti heakui kannate kasvõi nõrgema kompressiooniga sukki.

Küsimus nr 45 Millises vanuses või olukorras on mõtet teha trombofiiliku lastele trombofiilia-uuringuid? Tegemist on tüdrukutega.

  1. Muddy jootmine hommikul ebameeldiva lõhnaga
  2. Kastmine vere ja hüübidega põhjustab naiste
  3. Seitse valu, mida ei tohiks kunagi ignoreerida - Haigused - Tervis
  4. Sümptomid tsüstiidi naiste lõhna
  5. Kelle muumia aitas tsüstiit
  6. Lamavas asendis annab nimmevalu jalgadele spondüloartroos haigus on omandatud karastus.

Küsimus nr 44 Saan tromboosi ravimit Xarelto. Süvaveeni tromb avastati mais ja tänaseks olen juba paar kuud seda söönud, varem ka süstisin. Kas võin tarbida toidulisandit Spirulina? Ega nendele toidulisanditele vastunäidustusi pole koos Xareltoga?

Seega keelatud toidulisandite kasutamine pole. Kuid soovitaksin arvestada siiski asjaoluga, et neid uusi ravimeid on oluliselt vähem aega uuritud ja kasutatud. Tromboosi ravi on hädavajalik, hõlmikpuu ekstrakti kasutamine ilmselt mitte. Võib-olla siiski alustada toidulisandi kasutamist, kui olete ravi lõpetanud?

terav valu lihastes kõhtu allosas

Aga seniste teadmiste baasil teada olevaid kõrvaltoimeid pole. Küsimus nr 43 Olen 69a. Kordagi ei ole olnud probleeme ja doosi ei ole vaja olnud muuta. KH äärmiselt põhjaliku uurimise tagajärjel ei leitud. Kästi asendada Marevan Pradaxaga, mida ei ole nõus ükski arst välja kirjutama puudub HK dotatsioon ja kardioloogi otsus oli siiski riskida ja jätkata Marevaniga. Kuidas toimida? Sellel preparaadil pole tõesti haigekassa soodustust, aga näidustus kodade virvendusarütmiga insuldi profülaktikaks on täiesti olemas.

Küsimus on enamasti ravimi hinnas. Kui Te olete suuteline Pradaxat ostma, siis ei tohiks olla probleemi selle ravimi kasutamises. Kui Teile aga hind üle jõu käib, siis on probleem olemas. Teine asi on muidugi see, et ka Pradaxa kasutamisel võib tüsistusena tekkida verejooks. Mõlemad preparaadid on ju antikoagulandid, toimemehhanism erinev, kuid toime sarnane. Seega me ei saa anda garantiid, et ka selle ravimi kasutamisel hemoglobiini langust ei teki.

Ma arvan, et peate ikka oma kardioloogiga need asjad korralikult läbi arutama. Küsimus nr 42 Olen süvaveeni tromboosiga haige. Perearst kirjutas mulle antidepressandi — Ciraset 10 mg, juurde võtan esialgu xanaxit. Ciraseti infolehes on kirjas, et ravim mõjutab INR taset. Saan aru, et seda ravimit tarbides pean ravi jooksul iga nädal tegema INR analüüsi.

Mida teha, kui valu kõhus ja seljas?

Kas see on mulle sobilik ravim? Ka nendel patsientidel, kellel INR püsib muidu väga stabiilselt terapeutilises vahemikus.

terav valu lihastes kõhtu allosas

Kui aga uue ravimi lisamise järgselt INR ei muutu või stabiliseerub kiiresti teiseks-kolmandaks määramisekssiis edasi pole vajadust tingimata iga nädal analüüsi teha. Tavaliselt võetakse ka antidepressanti pikemalt, vähemalt 3 kuud.

Uuesti oleks vaja INR analüüsi kontrollida mõned päevad pärast ravimi kasutamise lõpetamist. Nii tuleks käituda kõikide äge tsüstiit ja viljatus, mis raviskeemi lisatakse ehk mis ei ole püsivalt Marevani kõrval raviskeemis.

Küsimus nr 41 Tere. Olen 18 aastane naine ning 2 nädalat tagasi avastati kopsuarteri vasakus alasagara harus ja osalt ka alasagara segmentaalsetes arterites trombimassid. Põhjuseks antibeebipillide kasutamine. Haiglas sain süste ning Marevani, kodus jätkan raviga Xarelto 15mg x 2. Sooviksin teie arvamust ravimi Xarelto kohta. Ning tegelesin eelnevalt võrkpalliga, millal ja kui intensiivselt võiksin treeninguid jätkata?

Korralike ja suurte ravimuuringutega on tema efektiivsus süvaveeni tromboosi ja KATE ravis tõestatud. Loomulikult pole meil veel suurt isiklikku kogemust, aga ka see tasapisi suureneb ja siiani negatiivset tagasisidet ravimi koht pole minul ega mu lähimatel kolleegidel küll olnud. Tahaksin ainult meelde tuletada, et ravi esimesel kolmel nädalal on 15 mg kaks korda päevas ja pärast kolme nädalat on ravi üks 20 mg tablett üks kord päevas.

Treeningute alustamise kohta on nõuannet raskem anda. Kui Teil pole enam mingeid kaebusi, siis võite tasakesi treeningutega alustada, aga vältida tuleks sellist treeningut, kus on kukkumiste-vigastuste oht olemas. Küsimus nr 40 Tere, olen 23 aastane, naine. Kuna kateetrite sisestamise kohta tekkis suur sinikas ning see koht oli paistes, ei saanud ma korralikult kõndida ~ terav valu lihastes kõhtu allosas peale protseduuri kõndisin ikka, aga mitte väga pikki vahemaid.

Nüüdseks on kõik korras, aga kõik need kolm kuud ma olen pidevalt kartnud trombi, kuna ma ei tea selle kohta just palju. Minu küsimus on- kas protseduurijärgne oht trombi tekkeks peaks peale kolme kuud olema kadunud? Mida ma peaksin jälgima kui üldse?

Seitse valu, mida ei tohiks kunagi ignoreerida

Pärast kolme kuud on protseduuride järgne tromboosioht tõesti kadunud. Aga alati, kui on tervisemuresid, tuleb perearstiga nõu pidada. Rahulikku jõuluaega! Küsimus nr 39 Tere, olen Jäin natuke rohkem, kui 2 kuud tagasi välismaal haigeks. Raviti haigusi mis hilisel uurimisel osutusid valeks ja jäeti ravimata haigus ed mis oleks vajanud suuremat tähelepanu.

Võtsin kuu ajaga alla ligemale 12 kg, selle sama haiguse käigus. Üldiselt olen aktiivne inimene ja töö on olnud pidevalt jalgadel. Viimase kuu aja jooksul olen hakanud tundma oma vasakus käes ja jalas eriti jala laba osas valu, nõrkust, krampi ja surinat. Kurtsin seda ka perearstile, aga ta ei pööranud suuremat tähelepanu. Vahel harva lööb ka paremas käes paar sõrme nõrgaks ja siis krampi. Aeg ajal lööb ka tugevaid torkeid südame piirkonnas… kas tõsiseks muretsemiseks on põhjust?

Püüan end pidevalt rahustada, et võibolla on tegu lihtsalt lihaskrampidega…aga samas millest need kül nii äkki tekkinud on? On tehtud vereanalüüsid mis arsti sõnul kõik olid normis.

Miks vajutage valus, kui see ei ole sisse lülitatud. Valus vajutage pärast treeningut

Palun väga vabandust, kui tülitan vales kohas. Väga raske on Teile nõu anda, sest kaebused, mida esitata on väga mittespetsiifilised, s. Samas jätate nimetamata, missugust haigust milliseid haigusi põdesite.

Küsimus nr 38 Tere, olen võtnud pille umbes 8 kuud. Mingil hetkel on jala siseküljele — põlve juurde suurem sinine koht tekkinud, nagu oleks veresoonelaiend vms. Ise arvan, et tekkis rasedusega, nüüd enam väga kindel ei ole. Suvel mäletan, et oli pidevalt õhupuudus ja jõuetu olek. Nüüd on pigem peavalud ja jalgadele mõned sinakamad kohad juurde tekkinud.

terav valu lihastes kõhtu allosas

Kas peaksin igaks uhuks pillide võtmise lõpetama ja pöörduma perearstile? Loogiline oleks siiski toimida nii, et kõigepealt pöördute perearstile ja arutate temaga oma mured läbi ning siis vajadusel, kui arst seda soovitab, lõpetate mingi ravimi tarvitamise või teete vajalikud uuringud. Ei ole mõistlik internetist või foorumitelt saadud teadmiste kildude alusel teha ravi muutvaid otsuseid. Väga paljudel juhtudel on siiski oluline vahetu kontakt arstiga, kes kuulab ära Teie kaebused ja teeb ka alati esmase ülevaatuse ning seejärel juba järgnevad otsused.

Küsimus nr 37 Eile tundsin, et vasak käsi on küünarnuki lähedalt valus. Lähemalt uurides leidsin, et katsudes oleks naha all nagu muna. Täna hommikul ärgates oli käsi nö surnud samuti. Kas tegu võib olla tromboosiga? Tromboos ei väljendu tavaliselt konkreetselt piiritletud väikese koldena, turse tekib enamasti ikka suurel osal või isegi tervel jäsemel. Küsimus nr 36 Tere, mu vanaema käis põlve operatsioonil ja peab nüüd 1,5 kuud pikali olema, et tromboosi ei tekiks.

Operatsioonist on nüüd möödas pea 3 nädalat ja eile jäi tal alaselg väga haigeks ja on väga valus…. Kas seal võib olla tromboos või on siiski külm läbi käinud? Kuulen küll esimest korda, et tromboosi ärahoidmiseks on määratud voodirežiim. Vastupidi, voodisolek, s. Kardan, et olete koos vanaemaga küll millestki väga valesti aru saanud.

Alaselja piirang rahvahindamise urineerimisel ja paistetus pole siiski sümptomid, mis tromboosile viitaksid. Äkki ongi põhjuseks see pikk lamamine. Ruttu voodist välja!

terav valu lihastes kõhtu allosas

Küsimus nr 35 Minul oli Nüüd on soov uuesti rasestuda.